Selskapstelt
Vi har telt fra danske Kibæk presenning – enkelt for oss, enkelt for deg.
Teltene har enkle løsninger og er samtidig veldig solide. Du kan velge mellom flotte telt i mange størrelser. Vi tilpasser med vindu og dører etter behov.

Vi kan tilby følgende bredder; 6 mtr. – 9 mtr. , Vi har også bredde på 15 meter(leies kun ut til store arrangement(ta kontakt ved slike behov) Lengden bestemmer du selv ut fra 3 meters moduler. Teltene kan i tillegg kobles sammen i bredden – i ulike lengder. Kort sagt – vi dekker dine behov.

Bord & benker
Våre bord og benker er sammenleggbare og tar ved liten plass under transport. Alt etter hvilken type arrangement du har rommer vært sett fra 8 – 10 personer.
Beregn ca 5 – 6 m2 telt for hvert bord & benksett. I tillegg trenger du sikkert litt ”tumleplass”. Vi hjelper deg med å tilpasse størrelsen på telt i forhold til hvor mange du ønsker å sette opp bord & benker for.

Se forøvrig  Utleie telt-informasjon

Stoler

Vi har også 100-150 stk  stabelstoler(blå)  Passer best når det er lagt golv i teltet.

Golv
Prikken over ”i’en” sikrer du ved å legge golv i teltet. Vi har gått til innkjøp av ca 300 m2 som er meget lett å legge å tilpasse de enkelte størrelser av telt. Dette bringer litt mer trivsel inne i teltet.
Valget er ditt – vil tilpasser etter dine ønsker.

Varme
Noen ganger kan det være godt med litt ekstra varme. Den trønderske sommeren gir oss ikke bestandig den varmen vi ønsker. Dette kan løses ved å sette inn  en gassvarmer eller gassovner som vi kan skaffe ved behov.Må avtales i god tid på forhånd

Lys

Kan skaffes ved behov.Må avtales i god tid

Toaletter

Vi har 14 stk  enkelttoaletter og ett stykk 4 toalett(kan transporteres på vanlig bil med hengerfeste.Enkelttoalettene er kun 75 kilo og er lett å frakte med bil og henger.

Kioskvogn

Leies ut pr døgn eller langtidsleie